top of page

De 10-daagse detox kuur op basis 

van natuurlijke voeding

Gun jezelf een nieuwe ik!!

 

Deze kuur van 10 dagen volg je indien je je onder andere futloos voelt, een opgeblazen gevoel hebt, veel kleine klachtjes hebt, je buik of maag te dik zijn, niet lekker in je vel zit, een aantal kilo's wilt verliezen, wilt zuiveren, kortom een boost en frisse start wilt! 

Wat is Revive by Restart?​​


Meer en meer mensen beseffen dat het nodig is om je lichaam en geest goed te onderhouden. Revive is hier de ideale methode voor. Het is een 10-daagse kuur waarbij de nadruk ligt op het ontgiften/detoxen van het lichaam. Uiteraard op basis van natuurlijk voeding volgens een vooropgesteld plan. Gedurende deze dagen wordt de detox aangevuld met de welbekende Restart ampul die zorgt voor een extra diepe ontgifting, het emotioneel in balans brengen van je lichaam & geest en het vermindert ook je zin in zoet.


Wat zijn de voordelen:

• Meer energie

• Beter slapen

• Minder huidproblemen

• Mooiere en betere huid

• Betere gemoedstoestand

• Gewichtsverlies

• Een dunnere buik

• Opgeblazen gevoel verdwijnt

• Minder vocht vasthouden

• Betere spijsvertering

• Een sterker immuunsysteem

• Concentratie verbetering

• Anti–aging


Revive is geen detox kuur op basis van sapjes of shakes maar met volwaardige maaltijden.


Deze kuur van 10 dagen volg je indien je je onder andere futloos voelt, een opgeblazen gevoel hebt, veel kleine klachtjes hebt, je buik of maag te dik zijn, niet lekker in je vel zit, een aantal kilo's wilt verliezen, wilt zuiveren, kortom een boost en frisse start wilt!


En voor de dames onder ons, het helpt ook fijn tegen die vervelende kwaaltjes bij de overgang. Je voelt je frisser en fitter, vrolijker, minder opgeblazen en gewoon lekkerder in je vel.


Werkt ook super voor degene die nu een dieet volgen en waarbij het lichaam gewenning heeft (stil staan qua gewicht en al even geen kilo’s meer verliezen). Doorbreek die stilstand door je lichaam met Revive een extra boost te geven. Je lichaam word als het ware wakker geschud en je zal weer verder afslanken.


********

Hier onder twee recensies vanuit een collega studio:


♡ Meggie - Voordat ik startte had ik regelmatig een opgeblazen buik en werd ik vaak s’nachts wakker. Eenmaal begonnen met Revive by Restart verdwenen deze klachten al na 3 dagen! De eerste twee dagen waren best pittig en merk je dat er wat in je lichaam gebeurd. Maar door het boekje goed te volgen (en vooral juist door een goede planning te maken) zat ik er snel in. Doordat je gewoon drie keer per dag mag eten (heerlijke recepten in het boekje) voelt het niet alsof je alles omgooit, maar geeft het juiste een schone lei om opnieuw te beginnen met gezonde voeding. Ook maakt het hierdoor makkelijker om het op te blijven pakken nadat je klaar bent met de detox. Ik raad het andere zeker aan om dit te gaan doen, want je voelt je echt veel beter!!


♡ Monique - Afgelopen herfstvakantie heb ik de Revive detoxkuur van Restart gedaan. De eerste dagen waren best pittig,vanwege de hoofdpijn. Dit hoort er natuurlijk bij als je gaat ontgiften en gelukkig was dit ook van korte duur. Zodra de hoofdpijn weggetrokken was,voelde ik me elke dag energieker worden. Ik dacht bij de start dat het onmogelijk voor mij was om 10 dagen zonder mijn koffie te kunnen,maar in de praktijk bleek dat reuze mee te vallen! Het fijne vond ik dat ik totaal geen honger en geen behoefte aan suiker had. Ik werd steeds uitgeruster wakker en voelde me overdag energieker. Kortom het is mij erg goed bevallen en ik ga het zeker vaker doen! Daarnaast waren mijn darmen ook helemaal tot rust gekomen en voelde mijn buik een stuk fijner en platter aan. Mooie bijkomstigheid was dat ik maar liefst 4 kg ben afgevallen!


*********

Bekijk de recensies met begeleiding vanuit onze Diplan Studio aan het einde van dit bericht.


Wij zijn echt super enthousiast over dit product want die boost en frisse start kunnen we tenslotte allemaal wel gebruiken! En het mooie is dat deze methode nu eens niet met potjes of pilletjes is. 

Daarbij is het super fijn dat je er niet alleen voor staat want je krijgt begeleiding door een ervaren gewichtsconsulente.


Velen gingen je al voor en zijn gestart met de Revive detox kuur. Ze zijn echt super blij met hun nieuwe ik!!


Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag meer weten? 

Wil je weten of het iets voor je kan zijn? 


Stuur dan een berichtje naar diplanstudio@planet.nl

Recensie van Miranda

Vrouw: 49 jaar


Hallo Bianca,

Ik be​n begonnen met revive nadat jij mij enthousiast gemaakt met jouw bericht hierover op Facebook.

Mijn doel was om beter in mijn vel te komen en om mijn slechte eetpatroon te veranderen.

Vol goede moed ben ik gestart met de 10 daagde kuur!

Het viel mij heel erg mee, je kan evengoed lekker eten. De 3 maaltijden en 1 tussendoortje gingen mij goed af.

Wel had ik vooral de eerste dagen spierpijn in mijn hele lijf. En de ampul die smorgens onder de tong moest was na een paar dagen ook wel beetje vies.. De spierpijn ging gedurende de dagen vorderde ook beter. Ook kreeg ik na een aantal dagen last van een slechte adem. Het ontgiften was dus duidelijk bezig!

Ik voelde me steeds beter in mijn vel, kreeg meer energie en kon smorgens als de wekker ging goed uit bed.

Zeker gezien het resultaat ben ik erg blij dat ik deze kuur gedaan heb, 4kg gewicht en 3,8kg vet kwijt!

Voor mij een goede start om nu door te gaan op de gezonde tour!

Bedankt Bianca voor de tip en de support tijdens de kuur, kan dit anderen echt aanraden!


Miranda


Recensie 2

Vrouw: 52 jaar


Ook ik kreeg eind december de mail van Diplan over hun nieuwe aanbieding revive, een detox kuur van 10 dagen. Na het lezen van de mail was ik eerst wat sceptisch maar ik kon het toch niet loslaten dus heb Bianca een mail gestuurd voor meer info. 

Mijn lichaam en ikzelf hadden ff weer een boost nodig en ik besloot een afspraak te maken met Bianca op 2 januari. Ik wilde dan ook meteen starten in het nieuwe jaar. 

Nu 12 dagen later ben ik zo blij dat ik die stap gezet heb. De kuur is goed te doen, je krijgt voldoende afwisseling in je eten. Ik voelde na een paar dagen al verschil in mijn kleding dus dat gaf nog meer stimulans om door te gaan. Ik voelde me goed, had ook regelmatig via de app contact met Bianca. 

Op dag 8 kreeg ik een enorme dip, geen energie, duizelig, voelde me echt niet goed. Bianca geappt en die vertelde dat dit erbij kon horen, mijn lichaam was afvalstoffen af aan het scheiden, en inderdaad de volgende dag voelde ik me alweer een stuk beter. 

Spannend dag 12 het weeg en meet moment. Die ochtend keek ik in de spiegel en dacht, jeetje ik zie er eigenlijk best goed uit, dit had ik al lange tijd niet meer over mezelf gezegd. Ben trots op mijn behaalde resultaten -5.4kg waarvan 4.4kg vet, taille -3.5cm en buik -6cm. 

Voor ik starten met de kuur gaf ik mezelf een kleine 6, nu na de kuur geef ik mezelf een dikke 8. Dit was de boost die ik nodig!!!!!


Recensie 3

Vrouw: 54 jaar


Ik ben begonnen met Revive kuur omdat ik last had van mijn buik. (i.v.m de overgang)

Mijn doel was wat kilo's kwijt en een beter eetpatroon te krijgen. De kuur was heel goed te doen.

Wat je mocht eten was allemaal goed te doen. Ik dronk 's morgens altijd een smoothie van rijstmelk met fruit.

Ik pakte meestal tussen 15.00 /16.00 uur tussendoortje. ( rijstwafel of fruit)

Ik had geen klachten zoals hoofdpijn of spierpijn. Alleen had ik een vieze adem.

Voor de kuur kon ik iedere morgen naar de wc toe. Nu meestal 2 dagen niet en dan wel weer 1 dag,

dat ging dus wat moeilijker.

Ik voelde mij van tevoren ook al fit en sliep goed. Ik ging mij vooral om de opgezette buik en eetpatroon.

Ik gaf mij voor de kuur een 7 en nu geef ik mij een 8.

Omdat het opgezette gevoel weg is en ik ben 2.4 kilo gewicht en 3.4 kilo vet kwijt.

Dus nu ga ik verder met een beter eetpatroon en met sporten.

Bedankt Bianca


Resultaat:

Taille - 4 cm

Buik - 6 cm

Recensie 4

Bianca: eigenaar Diplan Studio


Ik ben met de Revive ontgiftingskuur begonnen omdat ik naar iets op zoek was wat bij onze studio paste. Ik werd door een collega ondernemer getipt over Revive. Ik heb me er in verdiept en was gelijk enthousiast! Om mensen goed te kunnen begeleiden is het natuurlijk wel fijn als je zelf ook ervaring met het product hebt. Dus is startte zelf met het ontgiftingsprogramma.


Mijn ervaring

De eerste twee dagen neem je in de ochtend een ampul in om de ontgifting alvast op te starten. Na een half uur neem je een halve uitgeperste citroen met lauw water. Je mindert dan met koffie en gewone thee en probeert 4 keer per dag gezond te eten en suikers weg te laten.

De ampul smaakt een beetje citroenachtig en verder is het voor mij goed te doen. Ik keek er tegen op om de koffie weg te laten maar dit lukt verrassend goed. Best veel last van de spieren deze eerste twee dagen. Lijkt op spierpijn. Best vervelend. De pijn zit vooral in de benen en heupen. De benen zijn ook rusteloos. (dit ook te verklaren want het ontgiften gaat tot heel diep in de spieren)


Dan start je met het programma en gedurende 10 dagen wordt er gegeten en geleefd volgens het Revive boekje. Je kunt een vast programma volgen of zelf het menu samen stellen aan de hand van voedingslijsten. Ik heb gekozen voor het laatste.


Dag 3:

Vanmorgen een shake van amandelmelk zonder suiker. Een halve banaan en bosbessen. Heerlijk!!

Hoe ik me voel? Ontzettend veel transpireren en hoofdpijn. Ook wat last van de spieren maar lijkt wat minder als de dag ervoor. Ook last van een droge mond en vieze smaak.

Vervelende bijwerkingen maar dat geeft niet want afvalstoffen verlaten nu het lijf : )


Dag 5:

De dag gestart met een uurtje sporten. Daarna ontbijtje van Alpro yoghurt zonder suiker, een banaan en een paar framboosjes. Was lekker : )

Vandaag ben ik opgestaan met nog steeds veel hoofdpijn. (alle afvalstoffen moeten het lijf verlaten en dat kost even tijd) Pijn in de spieren word steeds minder. Nog steeds erg veel transpireren en de vieze smaak in de blijft ook. Een grote opruimbeurt van mijn afvalstoffen. Wat zal mijn lever hier vrolijk van worden! : )


Dag 7:

Ik ben vanmorgen opgestaan met nog steeds hoofdpijn hoewel die wel lijkt af te zwakken. Pijn in de spieren en transpireren lijkt ook minder te worden.

De kuur is echt goed te doen. Veel keuze. Het leuke is dat ik totaal geen honger heb en geen behoefte heb aan zoet of snacks. Alleen mijn kopje koffie mis ik soms.

Vanavond een lekker kippetje met een klein beetje zilvervliesrijst en veel groenten. Het eten is echt heel goed te doen.


Dag 8:

Vanavond een heerlijke nasi van gele wortel. Beetje kip erdoor en wat extra champignon, en uien. Tot slot een beetje herbamare zout er overheen. Echt smullen!

Nog steeds geen honger en steeds meer energie! Ik ben benieuwd hoe het morgen zal gaan : )


Dag 9:

Vandaag een fijne dag! Ik voel me frisser en lichter. Of dat laatste ook echt zo is weet ik na de kuur bij de meting. En wat ook fijn is, is dat de hoofdpijn weg is! Het enigste is nog het transpireren en een beetje een zwaar gevoel in de benen. Dat laatste is te verklaren want ik heb te weinig water gedronken vandaag.

Langzaam maar zeker verdwijnen de afvalstoffen uit mijn lijf, en dat voelt goed!

Het eten was vandaag ook weer lekker. Vanavond een heerlijk kippenpootje uit de oven met broccoli en krieltjes met schil.

Ik kijk nu alweer uit naar morgen : )


Dag 10:

En wat ze zeggen is waar. Zo rond het einde van de kuur ga je je lekker voelen. En dat klopt! Ik barst van de energie!!

Wat een verschil met 10 dagen geleden! Frisser, fitter, geen zwaar gevoel, geen opgeblazen buik (überhaupt geen last van de buik wat ik voorheen wel had door diverse intoleranties).

Ik ben echt benieuwd naar de laatste dagen van de kuur en kijk uit naar het meetresultaat : )


Dag 11:

Wat kun je je binnen een kleine twee weken toch heel anders voelen! En ik voel me goed!! Jeetje wat een verschil! Ik heb zoveel energie! Vanmorgen begonnen met opruimen en poetsen van kasten. Dit stond al wat langer op mijn to-do lijstje. Nu komt het er opeens wel van. Zo heerlijk!

Heb je geen energie? Futloos? Ga ontgiften. Dat helpt echt!


Dag 12:

Vandaag de laatste dag van de Revive ontgiftingskuur en wat een energie!! Heerlijk! Niet te geloven dat je in zo een korte tijd jezelf zo lekker kunt voelen!

Vanmiddag ook weer genoten van een heerlijke salade.

Echt heel erg goed te doen : )

Morgen meten en wegen. Ik ben echt benieuwd!


Het resultaat:

Vandaag de meting van mijn Revive detox programma. Ik heb hem gisteren afgerond. En wat ben ik blij met het resultaat!!!

Wat me nog het meeste verbaast aan de kuur is dat je je in 12 dagen zo totaal anders kunt voelen! Echt niet normaal! Ik bruis van de energie, slaap lekker, hoef s ’nachts minder vaak te plassen, buik en taille zijn minder, benen niet gemeten maar volgens mij ook minder, mijn huid is ook veel gladder, geen opgeblazen gevoel meer, geen honger, geen trek in zoet, ik voel me frisser, fitter en slanker. HEERLIJK!!!

Hier nog even de resultaten op een rij:

Gewicht – 4.6 kilo (en alles vet, dus geen vocht verloren!)

Taille – 5.5 cm

Buik – 5.5 cm


En vergeet niet dat dit dus in 12 dagen behaald is. En niet met potjes, shakes of pilletjes maar door gezonde voeding : )

In de ochtend bv een heerlijke smoothie of yoghurt met fruit, in de middag kiembrood met salade, tussendoor een heerlijke uiensoep, en in de avond krieltjes met zalm en broccoli. Dit is zomaar een dag uit de kuur van wat ik gegeten heb. Je kunt bijvoorbeeld ook in de ochtend met brood beginnen. Het is hoe jij het wilt. Je kunt een vast programma volgen maar ik heb een eigen keuze gemaakt uit een boekje met alle voeding die toegestaan is. Dit kan dus ook. En het is echt goed te doen!


Waar ik het meeste blij mee ben?

Mijn lichaam gaf ik voor de kuur een 4. Moe, futloos, opgeblazen gevoel, veel kleine kwaaltjes, geen energie en dit terwijl ik toch bijna dagelijks deed sporten, minimaal 10 duizend stappen per dag maakte, voldoende sliep en redelijk gezond at.


Nu geef ik mijn lichaam een 8!! Ik ben super blij met deze vooruitgang!

Super blij dat ik met Revive ben gestart.

Een dikke duim voor mezelf : )

Me HAPPY!

Recensie 5 

Hi Bianca

Hierbij mijn belevenis met de detox kuur.


Ik ben er heel open ingegaan. Kan het zeker niet tegenvallen.

Het is zeker niet tegen gevallen. We hebben het met zijn tweeën gedaan. Mijn partner zonder Restart ampullen en ik met. Het verschil is dat ik met ampullen eigenlijk geen hongergevoel had, en zonder de ampullen merk je dat dus wel.

Wat heb ik ervaren…. De eerst dag flinke hoofdpijn en zeer moe. Daarna geen hoofdpijn meer gehad. Toen kwam de spierpijn, van mijn nek tot aan mijn stuitje. Die was wel behoorlijk. Heeft 4 dagen geduurd. Wat ik ook had was toch wel een zeer droge mond.

Alles is maar tijdelijk, dus er is goed aan te beginnen. Ik merkte ook vooral in het begin dat ik zowat de hele dag bezig was met eten. Wat mag ik hebben en hoe bereid ik het. Ook zeker de 4 eetmomenten heb ik aan moeten wennen. Maar daar vind je na een paar dagen ook je weg in.

Na een week ongeveer merk je dat je lichaam veranderd.

Je blik wordt opener, frisser, ik weet niet hoe je het precies moet omschrijven, maar je merkt het gewoon.

Alles bij elkaar zou ik het zo weer doen. Je voelt je opgeruimder in je hoofd en ook je hele lichaam voelt anders, wat je ook merkt in je dagelijkse dingen.

Bianca hartelijk dank voor je zeer goede begeleiding. 


Resultaat:

Gewicht - 1,8 kilo

Taille - 1 cm

Buik - 4,5 cm

Recensie 6

Vrouw: 52 jaar


Ik ben twee weken geleden gestart met de Revive ontgiftingskuur. Ik had de recensies al een tijdje gevolgd en me verdiept in het programma. Steeds kwam er naar voren dat de mensen zich lekker voelden, frisser en veel meer energie hadden. Ze voelden zich anders. Vertelden dat ze en boost hadden gehad. Ook verloren ze kilo’s en centimeters. Klonk interessant…


Ik sport bij Diplan Studio en heb daar ook met deelnemers gesproken. Allemaal enthousiast dus ja, ik heb ook de stap gewaagd. En ik ben er blij mee!


De ampul in de ochtend vond ik niet zo lekker. Beetje zuur maar op zich wel te doen. Het eten was heel erg goed te doen. Gewoon van alles wat en ook koolhydraten. Fijn dat je rijst en krieltjes mag. Geen koffie was wel even raar.

De eerste dagen was ik erg moe maar na 5 dagen ging ik me steeds beter voelen. Het klopt echt wat ze zeggen! Op de 8e dag voelde ik me super! En nu nog steeds!


Ik ben deze kuur begonnen omdat ik stil stond qua gewicht. Ik zit midden in de overgang en de eerste kilo’s lukte nog wel op eigen houtje maar ik stond alweer bijna 2 maanden stil. Er gebeurde niks. Ik sportte 3 keer per week en at gezond maar ik denk dat door de overgang alles ontregeld was. Ik voelde me ondanks een paar kilo minder nog steeds opgeblazen. Ik had geen energie en een vermoeid lichaam.

Maar door deze ontgiftingskuur van Revive heb ik weer een boost gekregen!

Ik ben 3,4 kilo afgevallen en op mijn taille 4 cm en buik 4 cm minder. Ik kan dus toch wel verder afvallen!

Ik ben frisser in mijn hoofd en ik pak dingen nu veel sneller op. Regel het meteen, ruim het meteen op. Zo apart…


Ik kan het echt iedereen aanbevelen! Wat ze schrijven is echt waar. En wat ik ook fijn vind is dat je Bianca altijd mag bellen of appen. Ze helpt je er doorheen, zo fijn!

Na de kuur mag je in de studio blijven wegen. Een stok achter de deur. Bianca kijkt ook bij de laatste meting hoe je verder kunt gaan met voeding. Ze denkt echt met je mee.


Ik ga het volgend jaar zeker nog een keer doen.

Bianca Bedankt!!

Recensie 7

Vrouw: 61 jaar


De ontgiftings methode is mij goed bevallen. Elke dag dronk ik zeker 7 koppen koffie dat mocht nu niet. Helemaal niet gemist, de kruidenthee uit de Peel was erg lekker en die blijf ik gebruiken en beperk me tot 3 koppen koffie per dag. De menu's heb ik niet gevolgd, heb gekeken naar de lijst wat het meest ontgift. Lekker gegeten, uitje en knoflook toegevoegd en een beetje kruidenzout, wat ik blijf gebruiken. 's Morgens nam ik een glutenvrije cracker met geitenkaas en een mokje Alpro 0%. Tussen de middag maakte ik meestal een salade met Feta, olijfje, tomaatjes, anderen werden jaloers die hadden dat ook liever dan een boterham. Totaal geen behoefte gehad aan een 4e eetmoment, geen hongergevoel. Wel prettig dat het maar 12 dagen duurt en een goed resultaat, minder buikomvang en een paar kilo's eraf en veel fitter. Het was een succes en een goed idee om dit 1 keer per jaar te doen.


Resultaat:

Gewicht - 3,6 kilo

Taille - 4 cm

Buik - 6 cm

Recensie 8

Een aantal weken geleden begonnen aan de Revive ontgiftingskuur.

Ben er vol goede moed aan begonnen, om me fitter te voelen, frisser op te staan, meer energie te krijgen en een minder opgeblazen gevoel te hebben; mijn lichaam verdiende een re-start.

Ik had me vooraf goed laten informeren door Bianca, die alles duidelijk aan me uitlegde.

Vol enthousiasme begon ik op vrijdag aan de eerste ampul. Ik kon die dag, en de volgende dag nog gewoon mijn reguliere voeding nemen. Op zondag zou ik dan beginnen aan de recepten uit het bijbehorende boekje. Op zaterdag werd ik in de loop van de dag misselijk, en kreeg een vreselijke zware hoofdpijn. Zelftest wees uit dat ik positief op Corona was. Balen, maar ik liet me er niet door van de wijs brengen. Op een gegeven moment was de hoofdpijn zo erg dat ik Bianca heb geappt of iets van medicatie mocht innemen. Ze vond het heel vervelend en raadde mij aan om te proberen niks in te nemen, of in het ergste geval 1 paracetamol. Ik heb toen besloten om dit niet te doen. Ook gaf Bianca aan om met waar mogelijk te helpen om toch de kuur te vervolgen. Heel fijn.

De eerste dagen geen koffie waren voor mij echt zwaar, aangezien ik een echte koffieleut ben. Maar de overstap naar thee (losse) in allerlei smaakjes was goed te doen. De afkickverschijnselen van geen koffie heb ik nog 6 dagen gehad, maar (ik denk) ook mede door de Corona. Een vervelende samenloop van omstandigheden.

Doordat ik vanwege de Corona thuis moest blijven, kon ik me volledig focussen op de voeding en het bereiden daarvan. In het boekje staan heerlijke recepten, die ik ook zeker na de kuur zal blijven maken. De verandering van eten viel me totaal ook niet tegen. En honger hoef je zeker niet te lijden. Vooral de smoothies in de ochtend waren heerlijk.

Een positieve bijkomstigheid was, dat er enkele kilootjes en centimeters vanaf zijn.

Tussendoor was het altijd mogelijk om Bianca te appen, met wat voor vragen je ook had. En ze reageert ook nog snel. Super! Dankjewel daarvoor.

Ik heb er een zeer goed gevoel aan over gehouden, en ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Voor mezelf heb ik besloten om dit volgend jaar weer te doen! Zo na de feestdagen ruim ik niet alleen mijn kerstspullen op, maar ook mijn kerstkilo’s.

Recensie 9

Vrouw: 40 jaar


Al een aantal keer had ik de positieve recensies over de revive detoxkuur gelezen, en elke keer dacht ik zal ik dit ook gaan proberen...


Na een heerlijke vakantie ben ik op mijn eerste werkdag begonnen met de kuur.

Het was even omschakelen in welke producten je wel en niet mag eten.

Voor mij is het belangrijk om van te voren goed te plannen wat ik ga eten, zodat ik voldoende groenten eet.

Ik heb 6 dagen 3 eetmomenten gehad en 6 dagen 4 eetmomenten. In het boekje staan heerlijke recepten die het proberen zeker waard zijn.

De ampul heeft er bij mij voor gezorgd dat mijn drang naar zoet weg was, ik heb wel tussen de eetmomenten door ‘trek’ gehad.

Ik was voorbereid op de bijwerkingen van het ontgiften, maar vond de hoofdpijn vanaf dag 2 wel echt heel vervelend.

Vanaf dag 8 was deze helemaal weg en voelde ik me goed. Ik kreeg steeds meer energie en werd uitgerust wakker.


Op de laatste dag op de weegschaal en meten was een feestje! Een aantal kilo’s eraf en heel wat centimeters en dat in nog geen twee weken tijd.

Voor mij een goede start om de resterende kilo’s aan te pakken. 


En ik weet zeker dat ik in het voorjaar weer een kuur ga doen

bottom of page