Diplan Studio - Sport Health Wellness

 
 
BODYFORMER
 
 
Niet iedereen is geboren met een perfect lichaam, en heeft energie om dagelijks te sporten.
Maar iedereen kan lelijke vetophopingen op buik, billen en bovenbenen verminderen of kwijtraken!
 
Dankzij de Bodyformer is er een effectieve afslankmethode, waarbij u op plaatsen afvalt waar u dat wilt.
 
 
 
De Bodyformer kent zeer uitgebreide toepassingen en is o.a. te gebruiken voor spierversteviging, verstevigen van de billen en bovenbenen, verstevigen van de buik, houdingsverbetering, etc.
De werking is even simpel als effectief: via impulsen, die door contact kussentjes op de gewenste spieren worden geplaatst, worden de spieren aangespannen. De Bodyformer kan naar behoefte worden ingesteld en met haar 24 pads verschillende lichaamsdelen tegelijk behandelen.
In een behandeling kan een spier tot liefst vijftienhonderd maal geactiveerd worden zonder dat u zichzelf hoeft in te spannen, wat met normaal oefenen nooit kan worden bereikt.  
 
Het gevolg is een goede doorbloeding van de huid, verhoogde vetverbranding, een gladdere en strakkere huid en stevige spieren. En dat alles zonder een centje pijn.
 
Stimulatie, contractie en ontspanning van de juiste spieren, ziedaar het hele recept met al snel een verbluffend resultaat en een gezond en goed verzorgd lichaam.             
 
 
Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, 2 tot 3 keer per week. Het onderliggende vetweefsel wordt afgebroken en via de lymfe afgevoerd. Al na een enkele behandeling bent u al centimeters kwijt, precies op de plaatsen waar u dat wilt. Na drie weken zijn de resultaten duidelijk waarneembaar. 
 
Misschien wilt u voor de vakantie nog die overtollige vetrolletjes kwijt. Of bent u net bevallen van een prachtig kindje en wilt u uw oude figuur terug krijgen. Dit kan zonder dat u doorvoor urenlang in de sportschool hoeft door te brengen. Want laten we eerlijk zijn: niet iedereen heeft daar de tijd of de energie voor. 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint